The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια

Wiki Article

Το κυπαρίσσι είναι κατάλληλο για φύτευση σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς επίσης χρησιμοποιείται και για δημιουργία φράχτη σε καλλιεργούμενες περιοχές που επικρατούν έντονοι ανέμοι.

Μέσα στο φαράγγι θα βρείτε πολλούς κατασκηνωτές και στην παραλία πολλούς γυμνιστές.

Τα σημάδια της σήψης των ριζών περιλαμβάνουν κιτρίνισμα των φύλλων, μαρασμό και μειωμένη ανάπτυξη.

Η Μεγάλη Άμμος είναι αυτή που κοιτά κατάματα τον ήλιο να ανατέλλει από τα νερά του Μυρτώου, που φτάνουν μέχρι τη γραμμή του ορίζοντα, γιατί ορατή στεριά απέναντι δεν υπάρχει.

Στη συνέχεια, τους τοποθετούμε σε νάυλον σακούλα και τους βάζουμε στο ψυγείο για περίοδο ενός μήνα.

Ένα άλλο παράσιτο που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο “σκουληκιάρης”. Τα σακουλοειδή είναι μικρές κάμπιες που δημιουργούν προστατευτικά κουκούλια από κλαδιά και άλλο φυτικό υλικό.

πόση απόσταση πρέπει να υπάρχει μεταξύ των κυπαρισσιών για να γίνει φράκτης;

Αν είστε λάτρεις της φύσης, μπορείτε να περπατήσετε more info μέχρι μέσα στο φαράγγι και να φτάσετε στον καταρράκτη. Το φαράγγι του Χάλαρη είναι μέσης δυσκολίας και το τοπίο είναι σε μερικά σημεία άκρως σεληνιακό και σε μερικά άλλα με πυκνή βλάστηση.

Στην περιοχή θα βρείτε εστιατόρια και καφέ και μια καλή προσφορά ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και βιλών.

Το Διακόφτι είναι το κύριο λιμάνι των Κυθήρων, εκεί όπου καταφθάνουν όλοι οι επισκέπτες του νησιού. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού και αποτελείται από έναν οικισμό που συνδέεται με μια νησίδα μέσω μιας τσιμεντένιας γέφυρας.

Στο Κυπαρίσσι λειτουργεί καθημερινά σουπερ μαρκετ αλλά και παντοπωλείο.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο βαθύς υπέροχος κόλπος του Κυπαρισσιού, με τις δύο εκπληκτικές παραλίες και τα δύο ξωκλήσια, αυτό του Αγίου Νικολάου στα βόρεια και του Αγίου Γεωργίου στον νοτιά, ανοίγεται με εμπιστοσύνη στο βαθύ απέραντο γαλάζιο του Μυρτώου Πελάγους.

Τα ορεινά χωριά Χάρακας, Λαμπόκαμπος, Πιστάματα διατηρούν στο ακέραιο τον ορεινό χαρακτήρα τους και παρουσιάζουν έντονο αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Report this wiki page